Machinaal Quilten

Item 10 of 10
€ 275,00 (including VAT)
Stock 4 pcs.

Veel quilters gebruiken vandaag de dag hun naaimachine om de top van een quilt in elkaar te zetten. Meestal zijn er grote aarzelingen om de naaimachine ook te gebruiken bij het quilten. Natuurlijk is het een heel andere techniek dan het handmatige quilten, maar het kan een welkome aanvulling zijn!

In drie lessen doen we op verschillende manieren ervaring op met het doorstikken van een top, al dan niet met gebruik van het ondertransport of de stopvoet.

Na de eerste, theoretische, les worden een Amish top en vier applicatiepanels genaaid die als oefenmateriaal voor deze cursus zullen dienen. Informatie omtrent naaimachine voetjes komt vooraf in de bevestigingsmail. Vóór de eerste les is wat huiswerk gewenst.

Data in 2025: 8 maart, 5 april en 24 mei (10.30-ca.15u)

Lesgevende: Laura Strating-Janssens

*gevorderd *machine (aanwezig in de winkel) maar eigen machine is zéér gewenst (machine op kofferkarretje en de tramhalte is voor de deur!)

Kies bij je bestelling  'afhalen in de winkel', dan worden er geen verzendkosten berekend! We behouden ons het recht voor te annuleren bij te weinig belangstelling of andere onvoorziene omstandigheden.

 

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2014 - 2024 denhaanenwagenmakers | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore