Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe

 

Onze Bee's

Ook voor dit jaar hebben we weer

diverse Bee ochtenden ingepland

  • Quiltmania Mystery Bee

 

In januari begint de Mystery Quilt van Quiltmania. Het stokje is deze keer doorgegeven aan Karen Styles. We kennen haar van onder andere de 'Billings Coverlet' en 'Robin’s Nest'.

Tijdens de Bee bespreken we, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie / thee met iets lekkers, met elkaar de vorderingen en eventuele moeilijkheden die we tegenkomen.

Data: zaterdag 27 januari, 31 maart, 26 mei en drie keer in najaar 2018

Tijd: 10.30-12.30 uur

Kosten: €36 voor 6 keer.

Onder leiding van Elsbeth Wallenburg of Anette Tel

Dit is het eerste deel!

                           

Wat we ook al kunnen aankondigen, is dat Karen Styles de eerste week van mei naar Nederland komt voor een Master Class. De juiste dag en datum worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je deze inspirerende vrouw ontmoeten en de Master Class van haar bijwonen? Wacht dan, om teleurstellingen te voorkomen, niet te lang met je aan te melden. 

 

  • Hidden Treasures Bee

 

"Hidden Treasures" is ons spiksplinternieuwe Blok van de Maand. Het is een ontwerp van de Australische Wendy Williams. Er wordt gewerkt met onze keuze uit “gewone” stoffen. De kleuren van het wolvilt en de gekleurde garens zijn op advies van Wendy. Anette is druk bezig met het voorbeeld en ik kan je wel vertellen: het wordt prachtig!

Doe je mee met deze “Hidden Treasures” en kun je wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het borduren?

Tijdens de Bee kun je gezellig samen werken aan het project, en heeft Anette heel wat  tips & tricks voor je!

Data: vrijdag 2 maart, 20 april, 11 mei, 22 juni, 20 juli, 21 september, 19 oktober, 23 november, 14 december

Tijd: 10.30-12.30 uur

Kosten: €60 voor 10 keer

Onder leiding van Anette Tel

                              

 

  • Droomdekentjes Bee

 

Afgelopen december zijn we begonnen met dekentjes maken voor o.a. langdurig zieke kinderen. Wat is het geweldig een ziek kind blij te maken met een quilt.

Het bleek een enorm succes! Er zijn heel mooie en leuke dekens gemaakt. We willen hier regelmatig mee verder gaan. Blokjes maken, met de hand of met de machine. En quilten ook met de hand of op de machine. Vele handen maken mooi werk! Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers en een hoop gezelligheid.

Stichting de Regenboogboom is initiatiefnemer voor deze dekentjes. Kijk voor meer informatie op deze site: https://www.droomdekentjes.nl/

Data: zaterdag 10 maart en zaterdag 7 april

Tijd: 10.30-15.30 uur

Kosten: € 5,- Wij leveren de stoffen!

Onder leiding van Elsbeth Wallenburg / Anette Tel

 

  • Inloop Bee

En tot slot onze bekende gezellige "Inloop Bee". Heb je zin om met gelijkgestemden wat steekjes te zetten en over van alles en nog wat te kletsen? Iedere maand is er op de vrijdagochtend van 11.00-ca. 13.00 uur een inloopbee. Je bent van harte welkom!

Data: 19 januari, 16 februari, 23 maart, 13 april, 18 mei, 15 juni

Kosten: € 4,-